Обласний конкурс "Збережемо первоцвіти"

З 26 березня по 15 квітня 2018 року у КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми ЧОР» проводиться обласний конкурс "Збережемо первоцвіти" з метою формування екологічної культури особистості, набуття навичок і досвіду розв’язання екологічних проблем, залучення до практичної природоохоронної роботи учнів загальноосвітніх, професійно-технічних закладів.

У конкурсі взяли участь учнівські колективи загальноосвітніх шкіл, вихованці гуртків еколого-натуралістичних центрів, станцій юних натуралістів та навчально-виховних комплексів області.

На конкурс представлено 325 робіт з усіх районів та міст області за номінаціями: малюнок, фото (підтвердження дослідницької роботи по збереженню первоцвітів), плакат-заклик, сувенір-первоцвіт та картина. Конкурсні матеріали надані з різною технікою виконання: квілінг, орігамі, бісероплетіння, в’язання, вишивка, флористика, аплікація, декупаж, тощо.

При виконанні робіт, учасники дотримувались умов та завдань конкурсу. Показали майстерність, гармонію та цілісність композицій, вміння бачити, передавати сюжет, виявили охайність та старанність.

Виставку конкурсу «Збережемо первоцвіти» відвідали учасники конкурсу екологічних агітбригад, шкільних лісництв та учні загальноосвітніх шкіл міста Черкаси.

Кiлькiсть переглядiв: 1092