Обласний благодійний захід «На Святого Миколая щира усмішка засяє»

18 грудня 2017 року, в переддень святкування Дня Святого Миколая, в КНЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» для дітей з особливими освітніми потребами – переможців конкурсу малюнка «Намалюй казку» відбувся однойменний обласний благодійний захід «На Святого Миколая щира усмішка засяє».

Організаторами свята є управління освіти і науки облдержадміністрації, КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради», КНЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» за участю Ліги старшокласників Черкащини.

Урочисту частину свята вітальним словом відкрили заступник начальника управління облдержадміністрації Оксана Сімушіна та ректор ОІПОПП Наталія Чепурна.

/Files/images/2017/001.jpg

Для запрошених гостей була проведена екскурсія в Музей хліба, де зібрані найкращі експонати з усієї області, що висвітлюють історію хліба, його значення для людини, походження основних зернових культур.

/Files/images/2017/002.jpg

Завітали дітлахи і на виставку учнівських робіт закладів середньої освіти Черкаської області, що 13 грудня 2017 року взяли участь в обласному етапі новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція» та виставці-конкурсі «Український сувенір».

/Files/images/2017/003.jpg

Господарі закладу приготували для діток веселі розважальні ігри і майстер-класи з виготовлення новорічного сувеніру і листівки до Нового року. Особливий захват у творчої молоді викликав майстер-клас «Хенд-мейд», адже перед дитячими оченятами відкрився цілий світ рукоділля, ліплення, малювання.

Зацікавив дітей і гостей свята майстер-клас «Фітодизайн». Ця новітня технологія, що пов’язана зі створенням рослинних композицій, не тільки сприяє розвитку почуття краси, любові до рідної природи, а і розвитку творчих можливостей, зосередженості і естетичних смаків.

У хорошому настрої діти перемістилися в актову залу Центру, де їх привітав начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський.

/Files/images/2017/004.jpg

Феєрична концертна програма за участю дитячих музичних колективів області та подарунки від Святого Миколая стали завершальними незабутніми акордами свята.

/Files/images/2017/005.jpg

/Files/images/2017/006.jpg

/Files/images/2017/007.jpg

/Files/images/2017/008.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 534