Семінар для керівників гуртків за темою «Роль народних традицій у формуванні екологічного мислення, культури та поведінки сучасної молоді»

Відповідно плану роботи комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» 22 листопада 2018 року на базі комунального закладу «Шполянський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Шполянської міської об’єднаної територіальної громади був проведений обласний семінар для керівників гуртків за темою «Роль народних традицій у формуванні екологічного мислення, культури та поведінки сучасної молоді».

У роботі обласного семінару взяли участь педагогічні працівники закладів позашкільної освіти Звенигородського, Смілянського, Чигиринського, Черкаського районів та міст Шпола і Черкаси.

З вітальним словом виступили Давиденко Людмила Василівна, директор КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» та Різник Оксана Семенівна, спеціаліст відділу освіти, у справах сім’ї, молоді та спорту, культури й туризму Шполянської міської об’єднаної територіальної громади.

Досвід роботи комунального закладу «Шполянський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» презентувала директор Струк Людмила Михайлівна. Народознавчу складову та використання народознавчого матеріалу на заняттях гуртків представили керівники гуртків Ірина Сьомкіна і Тетяна Чернишенко. Майстер-клас по виготовленню оберігів для оселі провела Юлія Хирна.

Змістовні майстер-класи у техніці «Колаж» та виготовлення «Торбинки щастя» представили учасникам семінару керівники гуртків Черкаського обласного центру роботи з обдарованими дітьми Людмила Хулап та Галина Попова.

Круглий стіл по підведенню підсумків семінару був проведений у Шполянському краєзнавчому музеї.

/Files/images/2018/23_11/IMG_6186.JPG/Files/images/2018/23_11/IMG_6193.JPG/Files/images/2018/23_11/IMG_6199.JPG/Files/images/2018/23_11/IMG_6220.JPG/Files/images/2018/23_11/IMG_6247.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 227