Щорічна обласна серпнева конференція працівників освіти

/Files/images/2018/serpen/serp_001.png

28 серпня, напередодні нового 2018-2019 навчального року, в м. Черкаси відбулась щорічна обласна серпнева конференція працівників освіти. В рамках конференції пройшли секційні засідання для керівників органів управління освітою, методичних служб, директорів інноваційних шкіл, методистів з початкової освіти, керівників закладів позашкільної освіти.

На пленарному засіданні про стан освітньої галузі, основні завдання у новому навчальному році в контексті Концепції нової української школи розповів начальник управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Данилевський Валерій Вікторович, Чепурна Наталія Миколаївна, ректор КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

Традиційно в цей день працювала виставка дитячої творчості вихованців закладів позашкільної освіти «Тобі, Черкащино славетна, таланти наші і любов!», у якій взяли участь заклади загальної середньої та позашкільної освіти з усіх районів Черкаської області.

/Files/images/2018/serpen/serp_002.png

/Files/images/2018/serpen/serp_003.png

Найкращі роботи вихованців гуртків «Сувенір», ізостудії «Палітра», студії «Флора» представив на виставці комунальний заклад «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради».

Про діяльність закладу позашкільної освіти в умовах децентралізації на секційному засіданні конференції розповіла Давиденко Людмила Василівна, директор Черкаського обласного центру роботи з обдарованими дітьми.

/Files/images/2018/serpen/serp_004.png

Традиційно на серпневій конференції відбувається вшанування праці та нагородження педагогічних працівників. За багаторічну працю на педагогічній ниві та великий особистий внесок у справу виховання учнівської молоді Нераденко Тетяна Миколаївна, методист Центру, нагороджена відзнакою Міністерства освіти і науки України нагрудним знаком«Василь Сухомлинський», Коваленко Валентина Михайлівна, методист Центру, нагороджена відзнакою Міністерства освіти і науки України відзнакою Міністерства освіти і науки України нагрудним знаком «Відмінник освіти»

Кiлькiсть переглядiв: 334