Обласний літературний конкурс «Роду криниця віща»

Черкаська обласна організація Національної спілки письменників України спільно з КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради», за підтримки Управління освіти і науки Черкаської, Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації з 1 квітня 2018 року засновують щорічний літературний конкурс «Роду криниця віща» з метою виявлення і підтримки літературно обдарованих учнів і студентської молоді, виховання любові і поваги до свого роду, інтересу до пізнання родинних звичаїв і традицій, любові до рідної землі своїх батьків і пращурів.

Літературний конкурс оголошується з 1 квітня. Прийом робіт на конкурс закінчується 1 травня. Вручення нагород переможцям відбудеться 11 травня в рамках відзначення Дня матері.

Для участі в конкурсі можна надсилати свої поетичні та прозові твори (вірші, оповідання, новели, есе, замальовки, казки), у яких осмислено власне бачення ролі родинної основи у формуванні духовно цілісної особистості, зокрема ролі у цьому процесі батька-матері, діда-баби, пращурів із їхніми родовими моральними законами; проблеми втрати сімейних цінностей.

Мова творів ‒ українська.

Разом із творами просимо надіслати:

1) Коротку біографічну довідку, вказавши прізвище, ім’я та по-батькові автора, рік народження;

2) Домашню адресу, електронну адресу та номер телефону;

3) Назву навчального закладу й курс або клас;

4) Перелік раніше опублікованих творів (якщо є такі);

5) Інформацію про відвідування літературних гуртків або студій, а також прізвище, ім’я та по-батькові їхніх керівників;

6) Інформацію подавати в електронному вигляді на адресу:

trunok.kovalenko@ukr.net(із зазначенням: «Конкурс «Роду криниця віща»)

Переможці отримують дипломи, грамоти, пам’ятні подарунки.

Кращі твори будуть надруковані в часописі Черкаської обласної організації Національної Спілки письменників України «Холодний Яр» та видані окремою збіркою.

Телефони для довідок: 0964999600, (0472) 377354.

Кiлькiсть переглядiв: 539